Om körkortsfrågor

Körkortsfrågor – har du hört talas om dem? Det är det nya sättet för den som vill klara av sin körkortsteori och göra detta på ett så smärtfritt och intressant sätt som möjligt – det är enkelt och roligt, eller så roligt som körkortsteori kan bli. För i ärlighetens namn är det inte så himla upphetsande med släpvikter, bromssträckor och reaktionssträckor. Men det är ett måste för att bli en trafiksäker bilist. Det är ett måste för att kunna ta bilkörkort. Hur fungerar då körkortsfrågor?


Du skapar ett konto på en sida som erbjuder körkortsfrågor. Körkort.se är störst på körkortsfrågor och i vårt tycke nätets bästa sajt för detta syfte. Efter att du skapat konto kan du bekanta dig med tjänsten och göra deras demotest helt gratis, om du därefter vill få full tillgång till alla tester kan du betala för detta och då får du använda sajten helt och fullt ut i 1, 3 eller 6 månader beroende på hur pass mycket du behöver plugga.

Om du pluggar intensivt kan det räcka med en månad, behöver du lite mer tid på dig funkar 3 månader fint och om du vill lära dig körkortsteorin i lugn och ro så kan du gott köpa medlemskapet för 6 månader – då räcker det med ganska liten studietid varje dag för att få de nödvändiga studieresultaten.

Hur som helst, om du inte redan har testat så prova gärna på körkortsfrågorna – det är ett bra hjälpmedel i jakten på körkortet! Lycka till!